80 miljoen voor een prestigeproject

80 miljoen euro van uw geld wordt geschonken aan één van de rijkste families van de wereld: de Rothschilds. Luister en huiver!

Vorige week is er gedebatteerd over het plan van het Kabinet om 80 miljoen uit te geven voor de aanschaf van Rembrandt schilderijen. 80 miljoen voor schilderijen, terwijl de minima en de ouderen er wéér niks bij krijgen. 80 miljoen voor schilderijen, terwijl de jeugdwerkloosheid nog torenhoog is. DENK vraagt zich dan ook af of het Kabinet wel iets heeft geleerd van de crisis. Na jaren te hebben geleden, wordt het belastinggeld van de burgers nu gewoon verspild aan een prestigeproject. DENK heeft het kabinet dan ook opgeroepen te om stoppen met deze waanzin en op te komen voor de minima.

2015-10-12_17-23-23

Dit filmpje is meer dan 200.000 keer bekeken op Facebook, bijna 5000 keer geliked en meer dan 3000 keer gedeeld. Een substantieel deel van Nederland is het duidelijk oneens met de beslissingen die toch doorgedrukt zijn. Bekijk de video zelf ook!

[easy_youtube_gallery id=bR5btwAOruQ cols=1 ar=16_9 thumbnail=0]