Campagne in kleur met Ian van der Kooye

DENK viert een mijlpaal, de grens van de 10.000 likes is gepasseerd! Bedankt dat jullie ons steunen om de dubbele maat in Nederland te bestrijden, maar we zijn er nog niet. De weg naar meer rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid is lang. DENK gaat door zolang de dubbele maat regeert in Nederland. Meer steun en support is van harte welkom! Reden om nóg meer campagne te voeren!

DENK zet in 2016 de strijd in de Tweede Kamer voort. Daarbij zullen we ook steeds meer een boodschap van hoop laten horen. Dit doen we, omdat we diversiteit een grote kans vinden. Diversiteit is er in de Nederlandse steden al volop. Jongeren gaan al met elkaar naar school en zijn al buren van elkaar. Diversiteit is voor hen volstrekt normaal. Ook in grote bedrijven is diversiteit al volstrekt normaal. Diversiteit maakt sterker. Diversiteit is geen bedreiging maar een kans. Leef vreedzaam samen en geniet van elkaars unieke eigenschappen en talenten.

Op weg naar de verkiezingen van maart 2017 kiest DENK voor een boodschap van hoop. Hopelijk kiezen steeds meer mensen voor DENK. Hoe meer leden en kiezers, hoe meer DENKkracht. DENK met ons mee!

Om tijdens de verkiezingen in maart 2017 nog meer zetels binnen te halen is er een campagnemanager aangesteld. Dat is Ian van der Kooye. Hij was in 2008 werkzaam in het campagneteam van Barack Obama. Tijdens die verkiezingen werd Obama president van de Verenigde Staten. Nu zullen we samen DENK een stevige positie in de Nederlandse politiek bezorgen! Bekijk hier de introductievideo van onze campagnemanager Ian van der Kooye.

[easy_youtube_gallery id=NbTf0OHMlV4 cols=1 ar=16_9 thumbnail=0]