DENK heeft nu officieel de ANBI-status behaald!

Wij van de beweging DENK zijn blij om te mogen melden dat we de ANBI status hebben ontvangen. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instellingen en dit houdt in dat we officieel geen winstoogmerk hebben, waardoor we meerdere voordelen ontvangen. Dit is belangrijk zodat we ons nog beter kunnen inzetten om ons werk te kunnen doen. Wij willen de samenleving verbeteren, een stem zijn voor hen die zich ongehoord voelen en de mensen helpen, maar daarvoor kunnen wij uw hulp ook goed gebruiken.

Om onze acties en campagnes beter uit te kunnen voeren vragen wij u om een financiƫle bijdrage. Dus wil je DENK steunen, maar ontbreekt het je aan tijd? Word dan donateur. Jouw financiƫle bijdrage is voor ons heel waardevol. Doneren kan op de volgende pagina:
https://www.bewegingdenk.nl/denk-mee/doneren.

Uw gift is onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de belasting.