Miss Nederland kiest voor DENK

Voormalig Miss Nederland 2013 en 2014 Tatjana Maul werkt sinds 1 november 2015 voor de Tweede Kamerfractie van DENK. Nadat zij haar kroon heeft overgedragen aan de nieuwe Miss Nederland 2015 is zij op zoek gegaan naar een manier om alsnog het verschil te maken voor de mensheid. Vanuit die drijfveer heeft zij gekozen voor de politiek, waar zij aan de slag gaat als persvoorlichter voor DENK.

“Wanneer je verschil wilt maken en mensen wilt helpen is de politiek toch de plek waar het allemaal gebeurt. Ik zocht een partij die zich net zo graag als ik sterk wil maken om de bevolking van ons mooie land te helpen. De huidige samenleving wordt steeds harder en afstandelijker. Er is steeds meer angst. Mijn doel is om mensen weer te verbinden. Ik wil opkomen voor de mensen die zich nu ongehoord voelen, want die mensen verdienen een stem. Na veel onderzoek kwam ik uit bij DENK. Zij willen net zoals ik opkomen voor de belangen van alle inwoners van Nederland. Ik kijk ernaar uit om toe te werken naar een samenleving waarin iedereen op een rechtvaardige manier met respect behandeld wordt.”, aldus Maul.

Maul heeft zelf de Tweede Kamerfractie van DENK benaderd voor een samenwerking. DENK en Maul geloven dat het mogelijk is om van Nederland weer een land te maken waarin men verdraagzamer wordt, eenander accepteert en respecteert. Dat er weer meer geluisterd wordt naar wat de bevolking echt wilt en dat deze zich weer gehoord zal voelen. Een land waar iedereen zich veilig voelt en een wereld waarin we allemaal weer 1 zijn.

Tunahan Kuzu (Politiek leider van DENK in de Tweede Kamer) heet Maul van harte welkom bij de fractie. “Tatjana heeft European Studies gestudeerd en heeft Nederland op het internationale podium twee jaar lang op voortreffelijke wijze vertegenwoordigd. Ik ben ervan overtuigd dat zij een belangrijke bijdrage gaat leveren in het overbrengen van het verhaal van DENK over rechtvaardigheid, gelijkwaardigheid en het bestrijden van de dubbele maat.”

Dit nieuws werd opgepakt door NRC. Tikkeltje cynisch maar DENK zal het tegendeel bewijzen! Zie hier de kop en daaropvolgend de foto’s in hoge kwaliteit. De foto’s zijn vrij te gebruiken.

Kuzu en Öztürk strikken Miss Nederland – ‘puur op inhoud’ NRC

Tatjana Maul Tunahan Kuzu Selcuk Ozturk Beweging DENK www.bewegingdenk.nl 004

Tatjana Maul Tunahan Kuzu Selcuk Ozturk Beweging DENK www.bewegingdenk.nl 001

Tatjana Maul Tunahan Kuzu Selcuk Ozturk Beweging DENK www.bewegingdenk.nl 003

Tatjana Maul Tunahan Kuzu Selcuk Ozturk Beweging DENK www.bewegingdenk.nl 002