Nieuwsbrief #004: Een impressie van onze DENK-ledendag

DENK-ledendag: “Vanaf nu zijn wij partijgenoten”

Bekijk onze vierde nieuwsbrief met onder andere nieuws over onze ledendag, het Parijsdebat en de lancering van onze nieuwe organisaties. Dat kan “door hier te klikken“. Dit is één van onze items in de nieuwsbrief. 

De eerste DENK-ledendag vond plaats op vrijdag 13 november. In de Oude Zaal van de Tweede Kamer kwam een enthousiaste en diverse groep gemotiveerde leden bij elkaar om vanuit de eigen kracht een positieve bijdrage te leveren aan de Nederlandse Samenleving. De roep om verandering in de politiek werd concreet door gespreken met de leden. Voorzitter van Politieke Beweging DENK, Selçuk Öztürk, gaf in zijn speech aan blij te zijn met de grote opkomst en ziet een droom uitkomen. “Vanaf nu zijn wij partijgenoten”, zei Öztürk trots. Met de blik op de toekomst en de borst vooruit gaat DENK verder met het opbouwen van de partij. Daarnaast blijven DENK-Kamerleden Selçuk Öztürk en Tunahan Kuzu strijden voor gelijkwaardigheid en diversiteit.

Wij roepen iedereen op om actief mee te DENKen en zijn of haar steentje bij te dragen aan onze nieuwe politieke beweging. Om een impressie te krijgen van de avond kun je de onderstaande video bekijken en de foto’s op onze Facebookpagina via deze link.

[easy_youtube_gallery id=F46u6bTB19Q cols=1 ar=16_9 thumbnail=0]