Steun Jongerenbeweging OPPOSITIE!

De politieke beweging DENK heeft de Jongerenbeweging OPPOSITIE opgericht. Er is voor deze naam gekozen, omdat de beweging ten alle tijden kritisch, scherp en soms een tikkeltje brutaal zal zijn. Jongerenbeweging OPPOSITIE zal dus gevraagd, maar ook ongevraagd advies geven. OPPOSITIE is van mening, dat de politiek een plek is die jongeren meer moeten opzoeken: de plek die zij zich meer eigen moeten maken.

De Jongerenbeweging OPPOSITIE zal een brug vormen tussen de jongeren en de politiek door onder andere politieke vormingsactiviteiten tot stand te brengen zoals; debatten, thema-avonden, werkgroepen en andere bijeenkomsten.

Wil jij ook lid worden en meedoen? Dat kan via de subpagina op onze website van OPPOSITIE. Klik op de volgende link en vergeet daarmee niet de Facebook Pagina van OPPOSITIE te liken en te delen!