Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk bij Politieke Junkies

Afgelopen vrijdag was DENK op bezoek bij Politieke Junkies in de Balie in Amsterdam. Normaal gesproken leveren journalisten kritiek op de politiek, nu was het eens andersom. Een buitenkans om de onwenselijke verwevenheid tussen politiek en de parlementaire journalistiek te bespreken. In dit filmpje meer over hoe wij onze fractievoorzitter gekozen hebben, de strategie van Wilders, onze beoordeling van de journalisten en wat ludieke momenten. Voor wie de uitzending gemist heeft, een samenvatting plus extra eigen beelden.

In deze aflevering Emilie van Outeren (NRC Handelsblad), Max van Weezel (Vrij Nederland), Jos Heymans (RTL) en DENK-Kamerlid Tunahan Kuzu als jury. Kijken dus!

[easy_youtube_gallery id=h__rEpufFkQ cols=1 ar=16_9 thumbnail=0]