Communicatiemedewerker

Functieomschrijving
Zou jij willen werken in het prachtige historische stadhuis van Rotterdam? Hou jij van een werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is? Heb je affiniteit met de politiek? Ben jij een creatieve duizendpoot die om kan gaan met mediasoftware? Dan is deze functie wat voor jou!

Met passie maakt DENK Rotterdam videoproducties die iets toevoegen aan de samenleving. Hiermee proberen wij de politiek te beïnvloeden van binnenuit. Ter versterking van ons media-team zijn wij op zoek naar een communicatiemedewerker die op zoek is naar een uitdagende en dynamische functie.

Als communicatiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor de verzorging van content op de verschillende media kanalen van DENK Rotterdam. Jij bedenkt nieuwe video-concepten en bent in staat om deze zelfstandig uit te voeren. Daarnaast schrijf jij creatieve en krachtige teksten voor de website en social media kanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram en bent verantwoordelijk voor het maken van nieuwsbrieven.

Functie-eisen

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Ontwerpsoftware als Photoshop en Indesign zijn voor jou bekend terrein.
 • Je bent creatieve duizendpoot: je kunt schrijven, vormgeven, regisseren en bewerken;
 • Je hebt ervaring met het schrijven van scripts en/of het maken en/of bedenken van formats voor online video’s voor diverse online platforms;
 • Je hebt ervaring met het editten van beeldmateriaal (Adobe of FinalCut);
 • Je kunt ideeën op een creatieve manier omzetten in tekst, beeld en geluid, zonder daarbij onze doelgroep uit het oog te verliezen;
 • Je houd je tijd goed in de gaten en je kunt goed prioriteiten stellen;
 • De laatste trends in medialand en ook in de samenleving gaan niet zomaar aan jou voorbij en je kunt deze trends makkelijk herkennen;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent flexibel;
  Omgaan met deadlines is voor jou geen probleem,

 

Wat bieden wij?
DENK biedt je een baan in het hart van de Rotterdamse democratie en de mogelijkheid om je te ontwikkelen. Je ontvangt een marktconform salaris.

Wat nu?
Stuur zo snel mogelijk je motivatiebrief en cv naar [email protected] onder vermelding van de vacature, ter attentie van de heer Van Baarle. Voor vragen over deze vacature kun je je wenden tot de heer S. van Baarle  ([email protected]).

De website van DENK gebruikt cookies om de werking van de website te verbeteren.