Ahmed El Hadioui

DENK kan het verschil maken voor de nieuwe generatie. Onze kinderen mogen niet opgroeien in een maatschappij waar de plek van je wieg nog steeds je toekomst bepaalt. Ik vind het belangrijk dat mensen bij gelijke inspanning gelijke kansen krijgen. Er is geen partij bij wie gelijkwaardigheid zo belangrijk is als bij DENK. In woorden en daden Ik geloof dat alleen een partij als DENK ervoor kan zorgen dat Nederland voor volgende generaties een land is waar eenieder zich geaccepteerd en gewaardeerd voelt.
Dat mijn kinderen niet de strijd hoeven te voeren die ik heb gevoerd

Ik zal mij in de Tweede Kamer vol overgave inzetten om die droom waar te maken en de idealen van DENK nog verder te verspreiden.

Mensen moeten bij gelijke inspanning gelijke kansen krijgen. Er is geen partij bij wie gelijkwaardigheid zo belangrijk is als bij DENK. In woorden en daden. Daarom zal ik me vol overgave inzetten om de idealen van DENK nog verder te verspreiden. Ik geloof dat alleen een partij als DENK ervoor kan zorgen dat Nederland voor volgende generaties een land is waar een ieder zich geaccepteerd en gewaardeerd voelt. Dat mijn kinderen niet de strijd hoeven te voeren die ik heb gevoerd.

Thema's verkiezingsprogramma 2021 - 2025

#DENKanders

Wij streven ernaar de kloof tussen de burger en politiek te dichten en een stem te geven aan mensen die zich niet gehoord voelen in de huidige politiek. DENK strijd voor een eerlijker en rechtvaardiger Nederland.

Verkiezingsprogamma

Bekijk de desktop versie door op de button te klikken of bekijk deze via je mobiel/download via Verkiezingsprogramma 'DENK anders' 2021-2025 (8519 downloads) .

Desktopversie 'DENK anders'

Manifest DENK

Bekijk de desktop versie door op de button te klikken of bekijk deze via je mobiel/download via Manifest DENK (560 downloads) .

Desktopversie 'DENK Manifest'