Ahmet Erdoğan

DENK is voor mij de partij waar ik volledig en zonder consessies te doen mijzelf kan zijn. Een partij die zich meer dan heeft bewezen er echt voor iedereen te zijn, zonder iemand uit te sluiten.

Naast de nodige (maatschappelijke) ervaring en liefde voor mijn medemens, wil ik meer oprechtheid, authenticiteit en transparantie in de Tweede Kamer brengen. De burger moet altijd op één staan! Als Kamerlid moet je jezelf in het belang van de burger kunnen wegcijferen. Dat mis ik momenteel en dat wil ik er o.a. brengen.

Naast mijn inzet voor het onderwijs, de zorg, de kwetsbaren en ondernemers, wil ik mij concreet inzetten voor een aanpassing van de participatiewet. Deze heeft momenteel te weinig tot geen oog voor individuele gevallen, waardoor de al kwetsbare mensen op grote schaal nog verder worden gedupeerd. Zo ook bijv het afschaffen van het leenstelsel. We hebben een schandalige klassensysteem in het onderwijs gecreëerd. Waar alleen de mensen met een dikke portemonnee toegang tot hoger onderwijs hebben, zonder in de schulden te komen.

Verder wil ik werken aan kansengelijkheid binnen alle facetten van de samenleving. Waar dus vanzelfspreken geen ruimte meer is voor een lagere beloning voor hetzelfde werk, puur en alleen omdat iemand vrouw is.

Een stem op mij, is een stem op jezelf. Stem op je eigen geluid. #KiesErdogan

Thema's verkiezingsprogramma 2021 - 2025

#DENKanders

Wij streven ernaar de kloof tussen de burger en politiek te dichten en een stem te geven aan mensen die zich niet gehoord voelen in de huidige politiek. DENK strijd voor een eerlijker en rechtvaardiger Nederland.

Verkiezingsprogamma

Bekijk de desktop versie door op de button te klikken of bekijk deze via je mobiel/download via Verkiezingsprogramma 'DENK anders' 2021-2025 (7889 downloads) .

Desktopversie 'DENK anders'

Manifest DENK

Bekijk de desktop versie door op de button te klikken of bekijk deze via je mobiel/download via Manifest DENK (529 downloads) .

Desktopversie 'DENK Manifest'