Ahmet Kaya

DENK komt op voor mensen die zich niet vanzelfsprekend gezien en gehoord voelen in de samenleving. Dit is een knappe prestatie voor een partij die slechts 3 zetels heeft in de Tweede Kamer. Zo lieten we niet los in het zichtbaar maken van de schadelijke effecten van de toeslagenaffaire. Steeds meer mensen voelen zich wèl gezien en gehoord bij DENK.

In de Tweede Kamer wil ik me inzetten namens deze mensen die het verdienen om gelijkwaardig mee te doen in onze samenleving. DENK aan leraren die hun vak weer willen uitoefenen en hun aandacht op de ontwikkeling van onze kinderen willen richten in plaats van het papierwerk.DENK aan studenten die hun vak willen leren in de praktijk, maar steeds moeilijker aan een stageplek komen. DENK aan jongeren die toenemend kampen met depressie, omdat zij hun kansen op een stabiel leven steeds kleiner zien worden door hoge schulden en veel stress. DENK aan al die mensen die geen huisvesting kunnen vinden, omdat er te weinig woningen beschikbaar zijn en de overheid niet ingrijpt.

Als volksvertegenwoordiger maak ik me sterk voor een kansrijke samenleving, waarin ieder individu een volwaardig leven kan opbouwen binnen een sterke maatschappij. Ongeacht afkomst, huidskleur of religie. Daar sta ik voor.

Thema's verkiezingsprogramma 2021 - 2025

#DENKanders

Wij streven ernaar de kloof tussen de burger en politiek te dichten en een stem te geven aan mensen die zich niet gehoord voelen in de huidige politiek. DENK strijd voor een eerlijker en rechtvaardiger Nederland.

Verkiezingsprogamma

Bekijk de desktop versie door op de button te klikken of bekijk deze via je mobiel/download via Verkiezingsprogramma 'DENK anders' 2021-2025 (8523 downloads) .

Desktopversie 'DENK anders'

Manifest DENK

Bekijk de desktop versie door op de button te klikken of bekijk deze via je mobiel/download via Manifest DENK (560 downloads) .

Desktopversie 'DENK Manifest'