Dennis Belfor

DENK is de enige partij, opgericht door Nederlanders met een achtergrond meer dan de Nederlandse cultuur, die Lokaal, Regionaal en Landelijk in de Volksvertegenwoordiging is. Tegelijkertijd de eerste partij die met onweerlegbare feiten discriminatie en rascisme in Nederland heeft ontblood.
De partij die opkomt voor allen die in de marge van de Nederlandse maatschappij gesitueerd worden en hun stem is in de pokitiek. Daar voel ik mij geroepen en thuis.

Ik neem naar de Tweede Kamer een dosis gedrevenheid en ook diepgang in de beleving van gelijkwaardigheid in een samenleving mee.┬áDe duidelijkheid dat er verschil mag zijn in partijprogramma’s, maar dat de uitvoering niemand uitsluit, ook niet op voorhand. Dat DENK zich daarvoor hard zal blijven maken.

Ik zal volksvertegenwoordiger zijn, die veelal de verbinding gaat opzoeken , om het programma dat DENK propageert uitgevoerd en ingebracht te krijgen binnen het politiek bestel.

Thema's verkiezingsprogramma 2021 - 2025

#DENKanders

Wij streven ernaar de kloof tussen de burger en politiek te dichten en een stem te geven aan mensen die zich niet gehoord voelen in de huidige politiek. DENK strijd voor een eerlijker en rechtvaardiger Nederland.

Verkiezingsprogamma

Bekijk de desktop versie door op de button te klikken of bekijk deze via je mobiel/download via Verkiezingsprogramma 'DENK anders' 2021-2025 (8522 downloads) .

Desktopversie 'DENK anders'

Manifest DENK

Bekijk de desktop versie door op de button te klikken of bekijk deze via je mobiel/download via Manifest DENK (560 downloads) .

Desktopversie 'DENK Manifest'