Gürcü Polat-Işıktaş

Als Kamerlid wil ik graag actief bijdragen aan het stimuleren en verankeren van gelijke kansen op het gebied van onderwijs. Ik wil me inzetten op het gebied van armoedebestrijding, de hoge zorgkosten en zorg voor de ouderen die keihard voor ons dit land hebben opgebouwd. De ouderen die nu eenzaam thuis zitten en afhankelijk zijn van de minimale hulp die ze momenteel krijgen, verdienen al onze steun! Mijn visie is dat iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, huidskleur, geloofsovertuiging, afkomst en mensen met beperking of andere persoonlijkheidskenmerken, zich veilig moet kunnen voelen in ons land en op een eerlijke manier behandeld worden.

 

Thema's verkiezingsprogramma 2021 - 2025

#DENKanders

Wij streven ernaar de kloof tussen de burger en politiek te dichten en een stem te geven aan mensen die zich niet gehoord voelen in de huidige politiek. DENK strijd voor een eerlijker en rechtvaardiger Nederland.

Verkiezingsprogamma

Bekijk de desktop versie door op de button te klikken of bekijk deze via je mobiel/download via Verkiezingsprogramma 'DENK anders' 2021-2025 (8519 downloads) .

Desktopversie 'DENK anders'

Manifest DENK

Bekijk de desktop versie door op de button te klikken of bekijk deze via je mobiel/download via Manifest DENK (560 downloads) .

Desktopversie 'DENK Manifest'