Ibrahim Ghazi

Sinds DENK opkwam, voelde ik mij al aangetrokken tot deze beweging. Voor dat moment had ik niet het gevoel dat ik vertegenwoordigd werd in en door de Tweede Kamer. Het is vooral de boodschap die mij raakt: Een eerlijk en rechtvaardig Nederland waar men mag rekenen op gelijke kansen. Daar kan ik mij volledig in vinden en ik ben blij met de keuze die ik destijds heb gemaakt.  Nu hopelijk de Tweede Kamer in, met jouw stem!

Al geruime tijd zet ik mij politiek in voor de gemeente Amsterdam en de provincie Noord-Holland. En uit die ervaringen blijkt keer op keer dat het beleid van Nederland op sommige punten krom is. Dat het niet gaat om het makkelijker maken van het leven maar dat het systeem op zichzelf centraal lijkt te komen staan. Wat ik ook meeneem is een versterking van de tomeloze strijd van DENK tegen onrechtvaardigheid. 

Wanneer jij me de mogelijkheid toevertrouwt om de fractie van DENK in de Tweede Kamer te versterken, wil ik mij inzetten voor de gelijkwaardigheidsstrijd voor alle inwoners uit ons land: gelijke rechten en een gelijkwaardige behandeling. Discriminatie en racisme moeten tot het verleden gaan behoren. Daarvoor wil ik mij inzetten. Ook zodat al die ongehoorden in onze samenleving zien dat deze democratie ook van hen is. Ook zal ik opkomen voor beter onderwijs, menswaardige zorg, betaalbaar wonen en het zorgen voor leefbare inkomens voor mensen in dit land, met uitzicht op een vast contract.

Thema's verkiezingsprogramma 2021 - 2025

#DENKanders

Wij streven ernaar de kloof tussen de burger en politiek te dichten en een stem te geven aan mensen die zich niet gehoord voelen in de huidige politiek. DENK strijd voor een eerlijker en rechtvaardiger Nederland.

Verkiezingsprogamma

Bekijk de desktop versie door op de button te klikken of bekijk deze via je mobiel/download via Verkiezingsprogramma 'DENK anders' 2021-2025 (8519 downloads) .

Desktopversie 'DENK anders'

Manifest DENK

Bekijk de desktop versie door op de button te klikken of bekijk deze via je mobiel/download via Manifest DENK (560 downloads) .

Desktopversie 'DENK Manifest'