Isaura Carrilho

Als beleidsmedewerker bij DENK in de Tweede Kamer zie ik dat DENK een van de weinigen partijen is die zich daadwerkelijk continu inzet op moeilijke thema’s die andere politieke partijen ontwijken. DENK agendeert ondanks de weerstand deze moeilijke onderwerpen en dat vind ik bewonderenswaardig. Daar wil ik aan bijdragen.

Naar de Tweede Kamer neem ik mijn frisse blik op de samenleving en maatschappelijke problemen mee. Mijn kennis en academische achtergrond als expert op het gebied van Internationale Betrekkingen en Diplomatie en Internat.ionale Veiligheid. En natuurlijk mijn enthousiasme, innovatieve en progressieve ideeën en doorzettingsvermogen.

In de Tweede Kamer ga ik volledig inzetten om een consistente kwalitatieve bijdrage te leveren aan het creëren van een gelijkwaardige samenleving voor een ieder ongeacht, achtergrond, huidskleur, religie, leeftijd of geaardheid. Ook wil ik het standaardbeeld van een politicus/politica doorbreken door te laten dat ook jongvolwassenen die dicht bij de samenleving staan een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de politieke arena.

Thema's verkiezingsprogramma 2021 - 2025

#DENKanders

Wij streven ernaar de kloof tussen de burger en politiek te dichten en een stem te geven aan mensen die zich niet gehoord voelen in de huidige politiek. DENK strijd voor een eerlijker en rechtvaardiger Nederland.

Verkiezingsprogamma

Bekijk de desktop versie door op de button te klikken of bekijk deze via je mobiel/download via Verkiezingsprogramma 'DENK anders' 2021-2025 (8522 downloads) .

Desktopversie 'DENK anders'

Manifest DENK

Bekijk de desktop versie door op de button te klikken of bekijk deze via je mobiel/download via Manifest DENK (560 downloads) .

Desktopversie 'DENK Manifest'