Mandy Heikamp-El Khoulati

In 2017 ben ik lid geworden van DENK, vervolgens heb ik mogen deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen en ben ik na de geboorte van mijn zoontje in 2018 commissielid geworden in de gemeente Veenendaal. Hier richt ik mij met name op de portefeuilles Zorg, Jeugd, Sport en sociaal domein.  Als moeder vind ik het belangrijk dat alle kinderen gelijke kansen krijgen, op school of stage maar ook in het beroepsleven. Ongeacht hun naam, afkomst of geslacht. DENK is dé partij die zich hier het meest voor inzet en daarom kies ik voor DENK! 

Ik ben al jaren werkzaam in de zorg en momenteel beleidsadviseur bij de beroepsorganisatie voor tandartsen. Mijn ervaring binnen de zorg en kennis over het zorgverzekeringssysteem komen dan ook zeker van pas. Verder ben ik iemand die zich altijd vol passie inzet, en dat is belangrijk om mensen te overtuigen. Alleen wanneer je ergens vanuit je eigen passie en overtuiging voor wilt gaan kun je iets bereiken! 

Ik ga mij vooral focussen op de zorg. Het afschaffen van het eigen risico is voor mij is een belangrijk speerpunt van DENK, mocht ik in de kamer komen dan wil ik dat er straks geen eigen risico meer zal zijn en dat de zorgverzekeraars minder invloed uit gaan oefenen op de inhoud van de pakketten. 

Wanneer het gaat om zorg moeten wij er alles aan doen zodat de zorg toegankelijk blijft. Ook onze ouderen moeten de zorg krijgen die zij verdienen. Er moet meer aandacht gaan naar cultuursensitieve zorg zodat iedereen de zorg krijgt die aansluit bij zijn of haar eigen zorgbehoeften.

Thema's verkiezingsprogramma 2021 - 2025

#DENKanders

Wij streven ernaar de kloof tussen de burger en politiek te dichten en een stem te geven aan mensen die zich niet gehoord voelen in de huidige politiek. DENK strijd voor een eerlijker en rechtvaardiger Nederland.

Verkiezingsprogamma

Bekijk de desktop versie door op de button te klikken of bekijk deze via je mobiel/download via Verkiezingsprogramma 'DENK anders' 2021-2025 (7889 downloads) .

Desktopversie 'DENK anders'

Manifest DENK

Bekijk de desktop versie door op de button te klikken of bekijk deze via je mobiel/download via Manifest DENK (529 downloads) .

Desktopversie 'DENK Manifest'