Marcel Everduim

DENK is de enige gemêleerde partij die zich inzet voor iedere Nederlander en in het bijzonder voor mensen met een migratie-achtergrond. DENK heeft de afgelopen jaren zich keihard gemaakt tegen de discriminatie en racisme in de Nederlandse samenleving.

Naar de Tweede Kamer neem ik mijn integriteit, mijn kleur, kennis en identiteit mee. Ik ga de Tweede Kamer in met strijdlust om op te komen voor de belangen van iedere Nederlander, maar in het bijzonder de belangen van onze achterban.

In de Tweede Kamer ga ik strijden voor meer diversiteit en inclusiviteit door wetten te veranderen, goed te keuren of af te keuren in een tijd waarbij discriminatie onze samenleving op zeer genadeloze wijze splijt. Mijn strijd is pas gestreden als iedere Nederlander ongeacht huidskleur, afkomst, geslacht, geaardheid of welk ander kenmerk dan ook in de gelegenheid is om zijn of haar talenten en potentie ten volle te benutten om zodoende ongehinderd de maatschappijlijke ladder te beklimmen in onze samenleving.

Thema's verkiezingsprogramma 2021 - 2025

#DENKanders

Wij streven ernaar de kloof tussen de burger en politiek te dichten en een stem te geven aan mensen die zich niet gehoord voelen in de huidige politiek. DENK strijd voor een eerlijker en rechtvaardiger Nederland.

Verkiezingsprogamma

Bekijk de desktop versie door op de button te klikken of bekijk deze via je mobiel/download via Verkiezingsprogramma 'DENK anders' 2021-2025 (7890 downloads) .

Desktopversie 'DENK anders'

Manifest DENK

Bekijk de desktop versie door op de button te klikken of bekijk deze via je mobiel/download via Manifest DENK (529 downloads) .

Desktopversie 'DENK Manifest'