Omar El Boussaidi

Het ideaal van DENK is dat iedereen door de overheid gelijkwaardig behandeld wordt. DENK is een politieke beweging welke zich inzet om Nederland rechtvaardig en humaan te krijgen. In de provincie Flevoland zet ik mij als burgerlid al voor deze DENK-idealen in. Op naar Den Haag!

Mijn ervaring als volksvertegenwoordiger (burgerlid) namens DENK in de Provinciale Staten van Flevoland, mijn analytisch vermogen, enorme motivatie en een groot netwerk; dat is wat ik meeneem naar de Tweede Kamer.

Ik ga samen met DENK-collega’s nog harder strijden tegen ongelijkheid in de samenleving. Ook is het mij een doorn in het oog dat er vaak sprake is van onbetaalbare woningen en te hoge huren. Daar wil ik mij voor inzetten. Ook merken steeds meer Nederlanders dat het eigen risico en hoge zorgpremies invloed krijgen op de vulling van de koelkast. Er valt niets meer weg te schaven, het mes raakt inmiddels bij veel mensen het bot.

Het leven is voor veel Nederlanders onbetaalbaar geworden. Grote corporaties verdienen bakken met geld  zonder daar relatief gezien veel belastingen over te betalen wil ik: hogere minimumlonen en hogere belastingen voor bedrijven. En als we naar onze jongeren kijken die het al zo lastig hebben door de coronacrisis, zien we dat het leenstelsel afgeschaft moet worden. Het is een grote mislukking gebleken. Studeren moet weer draaien om kennis en niet om uit welke ‘klasse’ je komt.

Thema's verkiezingsprogramma 2021 - 2025

#DENKanders

Wij streven ernaar de kloof tussen de burger en politiek te dichten en een stem te geven aan mensen die zich niet gehoord voelen in de huidige politiek. DENK strijd voor een eerlijker en rechtvaardiger Nederland.

Verkiezingsprogamma

Bekijk de desktop versie door op de button te klikken of bekijk deze via je mobiel/download via Verkiezingsprogramma 'DENK anders' 2021-2025 (7889 downloads) .

Desktopversie 'DENK anders'

Manifest DENK

Bekijk de desktop versie door op de button te klikken of bekijk deze via je mobiel/download via Manifest DENK (529 downloads) .

Desktopversie 'DENK Manifest'