Stephan van Baarle

Als Rotterdammer die is opgegroeid in de meest diverse stad van ons land maak ik elke dag mee dat DENK de toekomst van Nederland is. Bij DENK vinden Nederlanders met alle achtergronden elkaar in wat hen bindt. Die toekomst zie ik ook voor me voor ons land.

Als DENK’er van het eerste uur mag ik al zes jaar een bijdrage leveren aan de groei van onze beweging. Eerst als medewerker en schrijver van het verkiezingsprogramma, later als volksvertegenwoordiger. Deze ervaring wil ik in de Kamer inzetten om Nederland een mooiere plek te maken. Daarnaast wil ik als Rotterdammer met opgestroopte mouwen elke dag weer strijden voor mensen die een helpende hand nodig hebben.

Ik wil mij ervoor inzetten dat iedereen in ons land voor volwaardig Nederlander wordt aangezien en als volwaardig Nederlander kan meedoen aan de samenleving. Dat betekent strijden tegen discriminatie en strijden voor een eerlijke verdeling van kennis, macht en geld.

Thema's verkiezingsprogramma 2021 - 2025

#DENKanders

Wij streven ernaar de kloof tussen de burger en politiek te dichten en een stem te geven aan mensen die zich niet gehoord voelen in de huidige politiek. DENK strijd voor een eerlijker en rechtvaardiger Nederland.

Verkiezingsprogamma

Bekijk de desktop versie door op de button te klikken of bekijk deze via je mobiel/download via Verkiezingsprogramma 'DENK anders' 2021-2025 (3732 downloads) .

Desktopversie 'DENK anders'

Manifest DENK

Bekijk de desktop versie door op de button te klikken of bekijk deze via je mobiel/download via Manifest DENK (188 downloads) .

Desktopversie 'DENK Manifest'