Kandidaten DENK Tweede Kamerverkiezingen 2021

Een diverse en krachtige lijst waarin ervaren volksvertegenwoordigers en talentvolle nieuwkomers elkaar versterken en aanvullen. De kandidaten hebben zich verenigd in de gezamenlijke strijd tegen racisme en discriminatie en voor een eerlijk en rechtvaardig Nederland. Een geweldige groep trotse Nederlanders die hun verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst van ons land. Wij zijn ervan overtuigd dat we met dit team een prachtig resultaat zullen neerzetten tijdens de verkiezingen in maart 2021.
In de top 6 van de lijst staan drie nieuwe namen:  advocate en gemeenteraadslid in Rotterdam mr. Natasha Mohamed-Hoesein (4), wetenschapper in de volksgezondheid gepromoveerd op infectieziekte dr. Charifa Zemouri (5) en expert in internationale betrekkingen en diplomatie drs. Isaura Carrilho (6).

Partij-ideoloog en Rotterdamse fractievoorzitter Stephan van Baarle staat op plek 3. Tevens geeft van Baarle leiding aan de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen. Oprichter en  doorgewinterd Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu staat op plek 2.