DENK Lelystad

2018, het jaar dat 100 jaar geleden de Zuiderzeewet werd gepubliceerd in het Staatsblad. De Zuiderzeewet uit 1918 van ingenieur Cornelis Lely is de basis voor het ontstaan van de provincie Flevoland. Lelystad heeft zich ontwikkeld tot een prachtige multiculturele stad.

Een stad waar het fijn is om te wonen, te werken, te ondernemen en te recreƫren. In dit feestelijke jubileumjaar willen wij, toekomstige raadsleden, raadsmedewerkers en vrijwilligers van partij DENK Lelystad, inwoners van deze mooie stad, graag hun steentje bijdragen aan het gemeenschappelijke dat ons als burgers bindt.

DENK Lelystad vindt het belangrijk dat alle burgers in deze stad gelijke kansen krijgen. DENK Lelystad wil dat mensen worden gewaardeerd op hun kwaliteiten en niet worden uitgesloten om hun afkomst.

DENK Lelystad wil zich inzetten voor een gedegen acceptatiebeleid. Discriminatie en uitsluiten van mensen op basis van kleur, afkomst of geslacht is ontoelaatbaar. Lelystad is een stad waar iedereen zichzelf mag zijn binnen de kaders van de wet.