Medewerker Bestuursondersteuning

Als medewerker bestuursondersteuning ben jij gesprekspartner en directe ondersteuner van de bestuursleden van de Politieke Beweging DENK.

Wat ga je doen?
Je taken zijn heel erg divers; van een aanvraag van subsidie tot aan het controleren van bepaalde administratieve zaken. Je werkt direct onder en nauw samen met de bestuurssecretaris. Je bent hierin de gesprekspartner en directe ondersteuner van de bestuursleden van de politieke beweging DENK over allerlei onderwerpen. Daarbij schakel je veelvuldig met collega’s binnen politieke beweging DENK. Van nature ben jij faciliterend en een oplossingsgerichte persoonlijkheid. Iemand die enthousiast en voortvarend te werk gaat. Er is binnen deze functie heel veel ruimte voor jouw inbreng en initiatieven. Wij zoeken per definitie mensen die meeDENKen.

Profiel
– HBO/WO werk en denkniveau;
– Afgeronde opleiding Office Management, Bestuurskunde of een -vergelijkbare combinatie van opleiding;
– Je hebt goede kennis van Word, Excel en Powerpoint;
– Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands;
– Je kunt uitstekend plannen en organiseren;
– Je staat stevig in je schoenen;
– Je kunt goed samenwerken en bent een toegankelijk persoon;
– Je hebt ervaring in het werken binnen een politiek bestuurlijke omgeving (gewenst);
– Je bent minimaal 3 dagen per week (24-32 uur) beschikbaar.

Wat bieden wij?
Wij bieden een dynamische werkomgeving, een veelzijdige en interessante baan in het centrum van Rotterdam en incidenteel in het Tweede Kamergebouw in Den Haag. Er zijn verschillende afdelingen op dezelfde werkvloer waardoor je veel kunt leren van je collega’s om je heen. Wij bieden ruimte voor eigen initiatieven en worden dan ook erg enthousiast van collega’s die nieuwe ideeën aandragen.

Reageren?
Heb jij interesse in deze functie stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en CV naar [email protected] onder vermelding van de vacature ‘medewerker bestuursondersteuning’ ter attentie van mevrouw A. Speetjens. Voor vragen over deze vacature kun jij je wenden tot mevrouw A. Speetjens ([email protected])

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De website van DENK gebruikt cookies om de werking van de website te verbeteren.