Stagiair(e) Beleid

Ben jij een politiek dier en hou je van de inhoud? Vind je het leuk om je boodschap over te brengen met goede teksten? Ben jij niet vies van leeswerk, maar weet je snel  waar het om gaat? Initiatiefrijk, enthousiast en creatief? Dan is de Rotterdamse gemeenteraadsfractie van DENK op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als stagiair beleid volg je relevante politieke en beleidsmatige ontwikkelingen op de voet. Hierbij signaleer je de mogelijkheden om in de gemeenteraad een inbreng te leveren als DENK. Je bereidt de debatten van de raadsleden voor door te ondersteunen bij het opstellen van spreekteksten en moties, door informatie te zoeken, onderzoek te doen, contacten met maatschappelijke organisaties te onderhouden en standpunten te formuleren.

Wat zoeken we?

  • Je volgt een relevante wo of hbo opleiding;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, waardoor je scherpe teksten kunt schrijven die de boodschap van DENK overtuigend overbrengen;
  • Je bent initiatiefrijk en kunt proactief denken, waardoor je creatieve, constructieve en onderscheidende bijdragen levert;
  • Je ben leergierig en staat te springen om ervaring op te doen in de politiek;
  • Je bent flexibel in je werktijden, je bent bereid om over te werken als dat nodig is en je bent vanaf september beschikbaar.

 

Wat bieden we jou?
Wij bieden een fantastische werkomgeving in het historische stadhuis van Rotterdam. Je krijgt volop de mogelijkheid om je te ontwikkelen en werkt in een dynamisch team. Werkdagen worden afgesproken in overleg. Je ontvangt een stagevergoeding.

Wat nu?
Stuur zo snel mogelijk je motivatiebrief en cv naar [email protected] onder vermelding van de vacature, ter attentie van de heer Van Baarle. Voor vragen over deze vacature kun je je wenden tot de heer S. van Baarle  ([email protected]).