Stagiair(e) Mediavormgever

Ben jij een politiek dier en nieuwsjunkie? Rap met pen en smartphone? Een kei met social media en design? Niet vies van wat leeswerk, maar weet je na 5 minuten waar het om gaat? Initiatiefrijk, enthousiast en creatief? Dan is de Rotterdamse gemeenteraadsfractie van DENK op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je denkt strategisch en creatief mee over de te voeren politieke agenda. Zowel aan de hand van de actuele raadsagenda als aan de hand van onze focusonderwerpen. Je bedenkt en voert in nauw overleg met de gemeenteraadsleden en beleidsmedewerkers de communicatiestrategie uit. Je vervult een belangrijke rol in de fractie waar het gaat om zichtbaarheid en (social media) communicatie en bent in staat hier anderen bij te betrekken. Je geeft vorm aan de sociale mediacampagnes via Facebook, Twitter, etc.

Wat zoeken we?

  • Creatieveling;
  • Een vlotte pen, snel kunnen vertalen van politieke ontwikkelingen en plannen naar de stad;
  • Ervaring of gevoel voor social media, het opzetten van campagnes op Facebook, Twitter, Instagram en andere kanalen;
  • Ervaring met of gevoel voor beeld, videobewerking en design;
  • Inzicht in (maatschappelijke) ontwikkelingen en politieke verhoudingen, je bent flexibel, bereikbaar en zelfstandig. Je bent een goede timemanager.
  • Affiniteit met onder andere: adobe photoshop cc, adobe illustrator, adobe indesign, adobe premiere pro cc, adobe after effects.

 

Wat bieden we jou?
Wij bieden een fantastische werkomgeving in het historische stadhuis van Rotterdam. Je krijgt volop de mogelijkheid om je te ontwikkelen en werkt in een dynamisch team. Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding.

Wat nu?
Stuur zo snel mogelijk je motivatiebrief en cv naar [email protected] onder vermelding van de vacature, ter attentie van de heer Peksert. Voor vragen over deze vacature kun je je wenden tot de heer S. van Baarle ([email protected]).

De website van DENK gebruikt cookies om de werking van de website te verbeteren.