VACATURE: Advocaat-medewerker (0.4 fte)

De beweging DENK is op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste advocaat-medewerker   bestuursrecht / arbeidsrecht.

Wie zijn wij?
Met 3 zetels in de Tweede Kamer en maar liefst 24 gemeenteraadsleden in 13 steden is DENK een beweging die de stem van veel Nederlanders in de politieke arena laat horen. Beweging DENK is een snel groeiende, creatieve politieke beweging die staat voor een eerlijke, rechtvaardige en inclusieve samenleving. Binnen de beweging DENK werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team. Voor meer informatie over onze organisatie neem een kijkje op www.bewegingdenk.nl

Functieomschrijving
Als advocaat-medewerker adviseer jij onder meer de fractie van DENK over juridische kwesties. Daarnaast bied jij ondersteuning aan ons ombudsteam waar allerlei klachten en problemen van burgers worden behandeld. Jij hebt  een sterk analytisch denkvermogen en hebt ervaring met procederen. Daardoor kun jij er voor zorgen dat alles  juridisch vlotjes verloopt. Verder ben jij goed in staat om zelfstandig werkzaamheden uit te kunnen voeren. Uiteraard ben je ook communicatief vaardig (zowel in het Nederlands als in het Engels) en prettig in de omgang richting collega’s en cliënten.

Wat verwachten wij van jou?

  • een afgeronde WO-rechten opleiding;
  • 2 – 4 jaar relevante werkervaring;
  • ervaring met procederen;
  • een uitstekend analytisch vermogen, goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • je bent een sterke teamplayer;
  • je bent beschikbaar voor 2 dagen in de week welke jij, in overleg, zelf bepaalt.
  • Daarnaast ben jij flexibel, collegiaal en hebt een gevoel voor humor.

 

Wat bieden wij?
Wij vinden het erg belangrijk dat jij je thuis voelt bij DENK. Ga je aan de slag voor DENK, dan krijg je méér dan alleen een baan. Wij ondersteunen je waar mogelijk en bieden de mogelijkheid om in een dynamische werkomgeving jouw creativiteit verder te stimuleren.

De werkzaamheden vinden plaats vanuit de fractieburelen van DENK in de Tweede Kamer.

Reageren?           
Ben jij geïnteresseerd? Stuur een e-mail met jouw CV en motivatie, onder vermelding van de vacature Advocaat-medewerker, naar [email protected]. Heb je meer vragen over de functie? Neem dan contact op met de heer H.A. van Heerden, [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van het aannamebeleid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De website van DENK gebruikt cookies om de werking van de website te verbeteren.