Social media

DENK wil de politiek dichtbij de burger brengen en één van de manieren om dat te doen is door social media actief te gebruiken. Volg ons op Facebook en Twitter en doe actief mee door te reageren op onze berichten. Jouw berichten worden gelezen door andere politieke partijen en hiermee beïnvloed je de discussie op constructieve manier.

Bouw ook je professionele netwerk uit door ons toe te voegen op LinkedIn!

DENK

Welkom op de Facebookpagina van DENK. Iedereen is welkom op de pagina. Alleen zijn er een aantal huisregels: • We accepteren geen beledigende taal. • Reacties en gesprekken moeten on topic blijven. • Nep-accounts worden verwijderd en geblokkeerd. We behouden ons het recht voor om berichten of reacties die niet aan deze spelregels voldoen te verwijderen of te verbergen. Voor meer informatie over voorwaarden voor gebruik van Facebook verwijzen we je graag naar www.facebook.com/legal/terms.
DENK
DENK24/03/2017 @ 22:00
Hoogtepunten gedurende de dag van de beëdiging van de Tweede Kamer der Staten-Generaal!
DENK
DENK24/03/2017 @ 9:30
Korte terugblik PAUW

Gisteren waren Tunahan Kuzu en Farid Azarkan aan tafel bij PAUW, waarbij onder andere thema's werden besproken zoals de aanpak van discriminatie, erkenning van ons geluid en een verklaring achter een geslaagde campagne.

Like, share en comment!
DENK
DENK
DENK23/03/2017 @ 7:37
Tunahan Kuzu en Farid Azarkan zijn vanavond te gast bij PAUW om 23:00 op NPO1.

Mis het niet!
DENK
DENK23/03/2017 @ 4:25
Sinds vandaag zit DENK officieel in de Tweede Kamer. Wij beloven ons best te doen om zo goed mogelijk jullie te vertegenwoordigen in de Tweede Kamer.
DENK
DENK
DENK21/03/2017 @ 19:00
Volg ons ook op Instagram @denknl!
DENK
DENK21/03/2017 @ 5:09
Vandaag is het de dag tegen racisme en discriminatie, vandaag kwam het College voor de Rechten van de Mens met cijfers over racisme en discriminatie. Het College heeft vorig jaar fors meer meldingen over discriminatie ontvangen.

Bij de vorming van het nieuwe kabinet zal DENK een effectiever anti-discriminatiebeleid op de agenda proberen te zetten. DENK zal blijven strijden voor een gelijke behandeling van iedereen, ongeacht ras, afkomst, religie of geaardheid.
DENK

De website van DENK gebruikt cookies om de werking van de website te verbeteren.