Campagne

Het bijdragen aan de campagne bestaat voornamelijk uit het uitdelen van goodiebags, flyeren, campagneborden ophangen en gesprekken voeren met mensen op straat. Vele handen maken licht werk, dus we kunnen jouw hulp hierbij goed gebruiken!

Het is natuurlijk van belang dat we de gezondheid van ons allen beschermen tijdens het voeren van de campagne. Zorg dan ook dat je de coronarichtlijnen zo goed mogelijk blijft volgen, wanneer je aan de slag gaat. Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen, was vaak je handen en blijf thuis bij klachten. Op deze manier kunnen we allemaal corona-proof campagne blijven voeren!

Word vrijwilliger

    A) Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en overeenkomst omtrent vrijwilligerschap.

    Een vrijwilliger wordt officieel aangemerkt vanaf het moment dat deze een bevestiging heeft ontvangen van de organisatie via e-mail. Opzegging is mogelijk door een e-mail met naam, adres en opgaaf van reden te mailen naar [email protected]. De opzegging is officieel na het ontvangen van een bevestiging via e-mail.

    B) Akkoord AVG Privacy wetgeving.

    Door dit formulier te gebruiken ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door DENK in richtlijn met de AVG privacy wetgeving. De gegevens die wij van jou en waarvoor wij die gebruiken kun je vinden in onze Privacyverklaring op onze website.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.