Wij hebben jouw steun nodig

DENK verder helpen kan op verschillende manieren. Zelfs met een kleine bedrag draag jij bij aan een succesvolle campagne van DENK, online en offline.

  • Met jouw bijdrage zorgen wij ervoor dat wij kunnen werken aan plannen voor een eerlijke en rechtvaardige samenleving en constant zichtbaar zijn en continu campagne kunnen voeren!.
  • Met jouw bijdrage steunen wij onze vrijwilligers die de straten op gaan om jouw verhaal te vertellen.
  • Met jouw bijdrage geven wij trainingen aan onze talenten om jouw stem ook de komende jaren te laten horen.

♥ Wil jij een deel van de flyers of posters doneren. Dat kan! Al voor 10 euro kunnen wij 250 flyers uitdelen en tijdens dat gesprek het DENK-verhaal overbrengen.

♥ Onze boodschap online verder uitdragen wordt natuurlijk ook steeds belangrijker. Voor een bedrag van 10 euro kunnen wij 5.000 mensen bereiken met onze boodschap.

♥ Steun de DENK-vrijwilligers, onze helden! Honderden DENK’ers gaan de komende periode weer de straat op om jouw verhaal aan zoveel mogelijk mensen over te brengen. Weer of geen weer, zij zetten zich in voor een inclusieve samenleving! Kou, regen, het maakt ze niets uit. Daarom moeten wij goed voor deze helden zorgen. Denk bijvoorbeeld aan mutsen, jassen, paraplus, huren van locaties, DENK bus en DENK-goodies.

Jouw steun is nu nodig!

Doneren

Doneren kan door middel van onderstaand formulier. Je gegevens worden gebruikt om ervoor te zorgen dat we je donatie goed registeren, om je op de hoogte te houden en om je te bedanken voor je gift.

  • Kies een bedrag dat je éénmalig wil doneren aan Beweging DENK:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De website van DENK gebruikt cookies om de werking van de website te verbeteren.