Organisatie

DENK is een beweging waarin iedereen zichzelf kan zijn op basis van verdraagzaamheid en gelijkwaardigheid. Het DENKteam zet zich met hart en ziel in om het stevige tegengeluid van DENK in politiek Den Haag maar ook daarbuiten te laten horen.

Tweede Kamer
DENK wordt in de Tweede Kamer vertegenwoordigd door Tunahan Kuzu (fractievoorzitter), Farid Azarkan en Selçuk Öztürk.

Vereniging Politieke Beweging DENK
Onze vereniging wordt vertegenwoordigd door Selçuk Öztürk (voorzitter), Zahir Rana (secretaris), Şerif Uysal (penningmeester) en Hanane Bittich (algemeen bestuurslid).

De voorzitter Selçuk Öztürk: “DENK is een politieke beweging waarin iedereen zichzelf kan zijn op basis van verdraagzaamheid en gelijkwaardigheid. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de samenleving, zowel nationaal als internationaal, en daarom de verantwoordelijkheid om de beweging te laten slagen. Maar dat kunnen wij niet alleen. Daar hebben wij alle inwoners van Nederland bij nodig.”

Tunahan Kuzu, politiek leider DENK: “Sinds de lancering op 9 februari 2015 zijn we met ons team keihard bezig om onze beweging op- en uit te bouwen. Uit het gehele land krijgen we veel steunbetuigingen. Nu we officieel opgericht zijn kunnen mensen ons actief steunen, als lid, vrijwilliger of als donateur. Samen kunnen we werken aan een verdraagzame en rechtvaardige samenleving.”

Het beleidsplan
Voor de periode 2015-2016 heeft onze vereniging een beleidsplan geschreven waarin alle relevante zaken voor deze periode beschreven staan. U kunt het beleidsplan voor de periode 2015-2016 downloaden via onderstaande button in pdf-formaat. Klik hier voor het Beleidsplan Beweging DENK.

De website van DENK gebruikt cookies om de werking van de website te verbeteren.